چگونگی وﻋﺪه ﻫﺎی ﻏﺬاﻳﻰ
در اﻳﺎم روزه داری
در وعده سحر از ﻏﺬاﻫﺎى
ﻛﻢ ﺣﺠـﻢ و ﻏﻨـﻰ از ﻣـﻮاد ﻣﻐـﺬى ﻛـﻪ ﻛـﻢ ﻧﻤـﻚ، ﻛـﻢ ﭼـﺮب و ﻛـﻢ ﺷـﻴﺮﻳﻦ ﻫﺴـﺘﻨﺪ، اﺳـﺘﻔﺎده
ﺷـﻮد
ﻣﺼﺮف زﻳﺎد ﻗﻨﺪ، ﻧﻤﻚ و
ﭼﺮﺑﻰ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﻀﻌﻴﻒ ﺳﻴﺴﺘﻢ اﻳﻤﻨﻰ ﺑﺪن ﻣﻰ ﺷﻮﻧﺪ
ﺳــﺒﺰى ﻫــﺎ ﺑــﺎ دارا
ﺑــﻮدن ﻣــﻮاد ﻣﻐﺬى ﻣﺨﺘﻠﻒ و آب، ﻋﻼوه ﺑﺮ ﺗﺎﻣﻴﻦ وﻳﺘـﺎﻣﻴﻦ ﻫـﺎ و ﻣـﻮاد ﻣﻌـﺪﻧﻰ ﻣـﻮرد ﻧﻴـﺎز
ﺑـﺪن، از ﺗﺸـﻨﮕﻰ و ﺧﺸـﻜﻰ ﮔﻠـﻮ ﻛـﻪ ﻣـﻰ ﺗﻮاﻧﺪ ﻓﺮد را ﻣﺴﺘﻌﺪ اﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺑﻴﻤﺎرى ﻛﻮوﻳﺪ ١٩
ﻛﻨﺪ، ﺟﻠﻮﮔﻴﺮى ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ
در وﻋـﺪه اﻓﻄـﺎر ﺑﺎﻳـﺪ
ﺿـﻤﻦ ﭘﺮﻫﻴـﺰ از ﭘﺮﺧـﻮرى، از ﻏـﺬاﻫﺎى ﺳـﺒﻚ و در ﻋـﻴﻦ ﺣـﺎل ﭘـﺮ اﻧـﺮژى اﺳﺘﻔﺎده ﺷﻮد
تاکید بر ﺷﺴﺘﺸــﻮى ﻛﺎﻣﻞ
و ﺿــﺪ ﻋﻔــﻮﻧﻰ کردن ﺳــﺒﺰى ﻣﺼــﺮﻓﻰ ﺑﺮاﺳــﺎس دﺳــﺘﻮرالعمل ٤ ﻣﺮﺣﻠــﻪ اى وزارت ﺑﻬﺪاﺷﺖ
اﻧـﻮاع ﺳــﻮپ ﻛــﻢ ﭼـﺮب،
آش ﻛــﻢ ﺣﺒﻮﺑــﺎت و ﺳــﺒﻚ، ﺣﻠـﻴﻢ ﺑــــﺪون روﻏــﻦ، ﻏــﺬاى ﻣﻨﺎﺳــﺒﻰ ﺑــﺮاى اﻓﻄــﺎر
به شمار می رود
ﺳﻴﺐ زﻣﻴﻨﻰ آب ﭘﺰ، ﺳﺒﺰى
ﻫﺎى ﭘﺨﺘﻪ ﻣﺜـﻞ ﻛـﺪو، ﻛﻠـﻢ، ﮔـﻞ ﻛﻠـﻢ، ﻫـﻮﻳﺞ و ﻧﺨـﻮد ﻓﺮﻧﮕـﻰ، ﺗﺨـﻢ ﻣـﺮغ آﺑﭙـﺰ، ﻛـﺮه
و ﻋﺴﻞ ﻏﺬاﻫﺎى ﻣﻨﺎﺳﺒﻰ ﺑﺮاى اﻓﻄﺎر ﻫﺴﺘﻨﺪ
زﻳــﺎده روى در ﻣﺼــﺮف
ﻣـﻮاد ﻗﻨــﺪى و ﺷــﻴﺮﻳﻦ از ﺟﻤﻠــﻪ ﺣﻠـﻮا و ﺷــﻠﻪ زرد ﺧﻴﻠــﻰ ﺷــﻴﺮﻳﻦ در وﻋــﺪه اﻓﻄــﺎر
ﻋــﻼوه ﺑــﺮ اﻳﻨﻜــﻪ ﻣﻨﺠــﺮ ﺑــﻪ اﺿــﺎﻓﻪ درﻳﺎﻓــﺖ اﻧــﺮژى و ﭼــﺎﻗﻰ ﻣــﻰ ﺷــﻮد، ﻣﻮﺟــﺐ
ﺗﻀــﻌﻴﻒ ﺳﻴﺴــﺘﻢ اﻳﻤﻨﻰ ﺑﺪن ﻣﻰ ﺷﻮد
ﺑﻬﺘــﺮ اﺳــﺖ اﻓــﺮاد
روزه دار ﺣﺪود ﻳﻚ ﺳﺎﻋﺖ ﭘﺲ از ﺻﺮف ﻳﻚ اﻓﻄﺎر ﺑﺴﻴﺎر ﺳﺎده و ﺳﺒﻚ اﻗﺪام ﺑﻪ ﺧﻮردن ﺷﺎم کنند
ﻣﺼﺮف آب زﻳﺎد در وﻋﺪه
اﻓﻄﺎر و ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺑﻴﻦ ﺻﺮف ﻏﺬا ﺳﺒﺐ اﺧﺘﻼل در ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻰ ﻣﻰ ﺷﻮد.
انتهای پیام*/ |