در زمان ابتلا به بیماری کرونا و دوره نقاهت ، رعایت برخی نکات تغذیه ای، به تقویت سیستم ایمنی و تسریع بهبودی کمک می کند:
1.
به منظور سالم و قدرتمند نگه داشتن عضلات تنفسی، بیماران باید روزانه از
منابع غنی از پروتئین مثل تخم مرغ ، حبوبات و یا انواع گوشت ها مصرف
کنند.
2. مصرف 6-4 وعده غذایی کوچک و با حجم کم در طول روز به جای مصرف 2 تا 3 وعده غذایی حجیم برای بهبود تنفس توصیه می شود
3. درصورتی که مصرف برخی مواد غذایی خام منجر به نفخ شدید و اختلال در تنفس گردید مصرف آنها را کاهش دهند.
4.
غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی چربی و نمک است موجب تحریک سیستم ایمنی
بدن می شود و می تواند به ایجاد التهاب در مجرای تنفسی و مسیرهای هوایی
منجر شود.
5. برای
عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری کرونا ، مصرف غذا های حاوی
مقادیر زیاد نمک مانند انواع کنسرو ها ، ترشی ها ، شوری ها ، سوسیس و
کالباس و فست فودها باید محدود شود.
6. در دوران بیماری کرونا و نقاهت ، برای بهبودی سریعتر روزانه از انواع سبزی ها و میوه ها ی فصل مصرف کنید..
7. در دوره بیماری کرونا و نقاهت ، حداقل 8 لیوان آب و مایعات برای رقیق کردن ترشحات درون مجاری هوایی مصرف کنید.
8. در دوره بیماری کرونا و نقاهت ، از انواع سوپ و آش همراه با آب لیمو یا آب نارنج و غذاهای ساده و سبک و زود هضم استفاده کنید .
9. مصرف منظم صبحانه و دو تا سه میان وعده در دوره نقاهت به بهبودی سریعتر کمک می کند.
10-
بیماران مبتلا به کرونا ، برای بهبودی سریعتر از مصرف زیاد مواد قندی و
شیرین که باعث اختلال در سیستم ایمنی بدن می شوند ، خودداری کنند.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی
خانه مطبوعات و رسانه های
استان آذربایجان غربی